CHP Darıca’dan ‘Adalet’ eylemi

CHP Darıca’dan ‘Adalet’ eylemi

 CHP Darıca İlçe Örgütü tarafından  Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Adaleti Düşünmek İçin Duralım’ eylemi gerçekleştirildi. Gerçekleşen...

 

CHP Darıca İlçe Örgütü tarafından  Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Adaleti Düşünmek İçin Duralım’ eylemi gerçekleştirildi. Gerçekleşen eyleme CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe sekreteri Kadir Işık, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri, eski ilçe başkanları, partililer, demokrasi platformu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Eylemle ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Genel merkezimizle görüşmeler doğrultusunda 2 dakikalık adaleti düşünme eylemi yapmamız istendi.

EYLEMLERİMİZ DEVAM EDECEK

Bizler de böyle bir talepte bulunmuştuk. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda dün akşam 2 dakikalık adaleti düşünme eylemi yaptık. Eylemin ilk günü olmasına rağmen iyi bir katılımla bu eylemi gerçekleştirdik. Darıca’nın çeşitli yerlerinde adaleti düşündürmeye devam edeceğiz. Bu eylemlerimiz genel başkanımızın yürüyüşünün bitimine kadar devam edeceğiz. Ancak genel başkanımız Kocaeli’ne geldiğinde yanında olacağımız için eylemlerimize ara vereceğiz. Bu ülkede adaletin herkese lazım olduğunu ve adaleti düşünmeleri için bu tür eylem etkinlikler yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.