CHP Çayırova’dan yürüyüşe destek

CHP Çayırova’dan yürüyüşe destek

 CHP Çayırova İlçe Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermeye devam ediyor. CHP...

 

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermeye devam ediyor. CHP ilçe başkanlığından yapılan yazılı açıklamada; “İl Başkanımız Cengiz Sarıbay, ilçe başkanımız Selahattin Kaya, İl yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları ile birlikte yürüyüşün dördüncü gününde yürüyüşe katılarak genel Başkanımızla birlikte yürüdük. İlçe başkanlığımız tarafından Türkiye genelinde saat 18.00’da eş zamanlı olarak başlatılan 2 dakikalık ‘’ Adaleti Düşünmek için Duralım ‘’ eylemi sonrasında bir basın açıklaması yapılmıştır. “ denildi.

TÜM ADALETSİZLİKLER İÇİN ADALET ARIYORUZ

CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya yaptığı konuşmada; “Bugün burada genel başkanımızın başlatmış olduğu adalet yürüyüşüne destek olmak için buradayız. Milletvekilimiz Enis Berberoğlu’nun 25 yıla mahkum edilmesi ile başlatılan bu adalet yürüyüşü bu ülkede adaletsizliğe uğramış tüm kesimler için başlatılmış bir yürüyüş olup uzun süredir ülkemizde yaşanan adaletsizliklere bir yenisi eklenerek bu olay bardağı taşıran son damla olmuştur.

 ‘’FETÖ ‘’TERÖR ÖRGÜTÜ FIRSATCILIĞI YAPILIYOR

Yaşanan darbe girişimi sonrasında geçmişte yıllar öncesinde  ‘’ FETÖ ‘’ daha hocaefendi iken gerçek yüzünü görerek mücadele eden kişiler bu gün olağan üstü hal fırsatçılığı ile örgüt üyesi olmaktan cezaevlerine atılmakta, işlerinden, aşlarından edilmektedir. CHP olarak böyle bir adaletsizliği asla kabul etmeyeceğiz diyen ilçe Başkanı Kaya, boyun eğmeyeceğiz adaletin olmadığı, yargını siyasallaştığı, binlerce siyasi parti yöneticisinin ve üyelerinin Hakim ve savcı olarak atandığı bir ülkede adaletten söz edilemez, bu yargının siyasallaştığının kanıtıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.