ÇETİLLİDER PİKNİKTE BULUŞTU

ÇETİLLİDER PİKNİKTE BULUŞTU

 Ordu Gölköy İlçesi Çetilli Mahallesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Ömerli’de 3.Geleneksel Piknik etkinliğinde bir araya geldi.Etkinliğe;...

 

Ordu Gölköy İlçesi Çetilli Mahallesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Ömerli’de 3.Geleneksel Piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinliğe; Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Hasan Kemal, Gölköy Belediye Başkan Yardımcısı, Murat Ömerustaoğlu, Göldef Başkanı Necati Özdemir, Gölder Başkanı Bilal Güneş, Gölköy Çevre Köyleri Dernek başkanı Ercan Taş, Bulut Dernek Başkanı Sami Tiryaki, Alanyurt Dernek başkanı Çetin Gündoğdu, Akçalı Dernek başkanı İmdat Köse, İstanbul, Bursa Kocaeli ve Ordu ’dan çok sayıda davetli katıldı.

SANATÇILAR COŞTURDU

Türk halk müziği sanatçıları Engin Bay ve Sedat Duran birbirinden güzel yöresel türkülerle piknik şölenine renk kattı.

BAŞKAN AKARSU TEŞEKKÜR ETTİ

ÇETİLLİDER Sosyal ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Sebahattin Akarsu, hemşerilerine pikniğe katıldıkları için teşekkür ederek göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları hizmetleri anlattı.

YARIŞMALAR NEFES KESTİ

Sabah saatlerinden itibaren piknik alanını dolduran Çetilliler, dernek yönetimi tarafından düzenlenen program ve yarışmaları ilgiyle takip ederek pikniğin tadını çıkardı. Oldukça çekişmeli geçen, halat çekme, mendil kapma, pop kek yeme ve  voleybol turnuvaları pikniğe renk katarken başarılı olanlara çeşitli hediyeler verildi.

YENİ AĞA SONER KÖSE OLDU

15 kişinin piknik ağalığı için yarıştığı şölende 12.600 TL veren Soner Köse ağalığı kimseye bırakmadı.











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.