Çerkeş’ten yatırım çağrısı!

Çerkeş’ten yatırım çağrısı!

Çankırı’nın Çerkeş İlçesinden dün Gebze’ye gelen heyet, bölgeye yatırım yapan firmalara ücretsiz arsa tahsis edileceğini ifade ederek, yatırım...

Çankırı’nın Çerkeş İlçesinden dün Gebze’ye gelen heyet, bölgeye yatırım yapan firmalara ücretsiz arsa tahsis edileceğini ifade ederek, yatırım çağrısında bulundular. GTO Başkanı Çiler ise “Sanayide 4.0’ı Gebze’den başlatmak istiyoruz” dedi.

Çankırı’nın Çerkeş İçesinden dün Gebze’ye gelen Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve Çerkeş OSB Müdürü Hüseyin Önder Altun’un da aralarında bulunduğu heyet Gebze Ticaret Odası yönetiminden bölgeye yatırım konusunda destek istedi. Çerkeş ve OSB’nin konumu ile ilgili bilgi veren Başkan Hasan Sopacı, Çankırı, Gerede, Bolu, Samsun ve İstanbul gibi merkezlere kolay ulaşım sağlandığını, şehirlerarası yolun OSB’nin içinden geçtiğini, pazar ve lokasyon itibarı ile Çerkeş’in OSB için çok uygun bir nokta olduğuna dikkat çekti. Arsaların bedelsiz verileceğini ve sadece metrekare başına 8 TL katılım bedeli alınacağını söyleyen Sopacı; “Yatırım yapanlara her türlü desteği veriyoruz, yatırım teşviklerinde beşinci bölgedeyiz, bir çok avantaj ve destek sağlanıyor, ayrıca Gebze Ticaret Odası ile de kardeş olmak istiyoruz” dedi. Çerkeş OSB Müdürü Hüseyin Önder Altun da OSB’nin konumu hakkında GTO yönetimine sunum yaptı ve tüm yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlayacaklarını vurguladı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı çalışanı Oral Taşçı da bölgede yapılacak teşviklerle ilgili katılımcılara bilgi verdi. Çerkeş heyetini Gebze’de ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen GTO Başkanı Nail Çiler de Gebze’nin çok önemli bir sanayi kenti olduğunu vurguladı ve “Sanayi’de 4.0’ı Gebze’den başlatmak istiyoruz” dedi. Başkan Sopacı, GTO Başkanı Çiler’e özel ev yapımı Çerkeş baklavası ikram etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.