ÇAYIROVA’DA SALDIRI OLMUŞTU:  Cinayet zanlıları tutuklandı

ÇAYIROVA’DA SALDIRI OLMUŞTU: Cinayet zanlıları tutuklandı

 Çayırova’da bir kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırının zanlıları tutuklandı.  Olay, Çayırova Emek Mahallesi 1’inci Sokak üzerinde...

 

Çayırova’da bir kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırının zanlıları tutuklandı.  Olay, Çayırova Emek Mahallesi 1’inci Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 7 Mayıs’ta G.A., Y.S., G.A. ve M.A’nın içinde bulunduğu otomobilden, Bosna Caddesi üzerinde G.Ç., Y.F., M.Y. ile Aşkın Mantarcı'ya ateş açıldı. Şahısların da araç içerisinde bulunanlara karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma çıktı. Çatışma sonucunda Aşkın Mantarcı olay yerinde hayatını kaybetti Y.F. ayağından yaralandı. Olayı karışanlardan O.A., Y.S. , G.A. ve M.A.  kaçarak izlerini kaybettirdi.  G.Ç., Y.F. ve M.Y. ise polisin çalışması sonucunda yakalanarak çıkarılmış oldukları adli makamlarca serbest kaldı. 

İKİSİ ÇAYIROVA’DA İKİSİ İZMİT’TE YAKALANDI

Polis, O.A. ve Y.S. isimli şahısları İzmit’te, diğer şüpheliler G.A. ve M.A. isimli şahısları Çayırova’da düzenlenen operasyonla yakaladı. Şüphelilerin olayda kullanılan 2 adet otomatik tüfek ile 2 adet 9 mm çaplı tabanca Çayırova’da  boş arazide çalılıklar arasına bulundu.  Soruşturmada şüpheli O.A. ile maktul Aşkın Mataracı arasında geçmişe dayalı husumet bulunduğu, O.A.’ya kardeşi G.A. ile arkadaşları Y.S. ve M.A.’nın yardım ettiği iddia edildi. Şüpheli O.A. , Y.S. , G.A. ve M.A. isimli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.