Çayırova'da ki saldırı zanlıları yakalandı

Çayırova'da ki saldırı zanlıları yakalandı

Olay, Çayırova ilçesi Emek Mahallesi 1’inci Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 7 Mayıs’ta G.A., Y.S., G.A. ve M.A’nın içinde bulunduğu otomobilden,...

Olay, Çayırova ilçesi Emek Mahallesi 1’inci Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 7 Mayıs’ta G.A., Y.S., G.A. ve M.A’nın içinde bulunduğu otomobilden, Bosna Caddesi üzerinde G.Ç., Y.F., M.Y. ile Aşkın Mantarcı'ya ateş açıldı. Şahısların da araç içerisinde bulunanlara karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma çıktı. Yaşanan çatışma sonucunda Aşkın Mantarcı olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya karışan diğer şüpheli Y.F. ayağından yaralandı.

 KAYIPLARA KARIŞTILAR

Olayı gerçekleştiren şüphelilerden O.A., Y.S. , G.A. ve M.A. kayıplara karıştı. Olaya karışan diğer şüpheliler G.Ç., Y.F. ve M.Y. polis ekiplerinin çalışması sonucunda yakalanarak çıkarılmış oldukları adli makamlarca serbest kaldı. 

Olayı derinlemesine araştıran Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu dedektifleri O.A. ve Y.S. isimli şahısları İzmit’te, diğer şüpheliler G.A. ve M.A. isimli şahısları Çayırova ilçesinde düzenlenen operasyonla yakaladı. Şüphelilerin olayda kullanmış oldukları 2 adet otomatik tüfek ile 2 adet 9 mm çaplı tabanca Çayırova ilçesinde boş arazide çalılıklar arasına gizlenmiş bir şekilde bulundu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Yapılan tahkikatta şüpheli O.A. ile maktul Aşkın Mataracı arasında geçmişe dayalı husumet bulunduğu, O.A.’ya kardeşi G.A. ile arkadaşları Y.S. ve M.A.’nın yardım ettiği iddia edildi. Şüpheli O.A. , Y.S. , G.A. ve M.A. isimli şahıslar bugün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Kandıra T 2 kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Olayın MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde yol kenarında yürüyen gruba bir otomobilden ateş edilmesi ve daha sonra sokak ortasında yaşanan silahlı çatışma yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.