ÇAYIROVA’DA HAFRİYAT DÖKÜMÜ:  Sorular cevap bekliyor! 

 ÇAYIROVA’DA HAFRİYAT DÖKÜMÜ: Sorular cevap bekliyor! 

  **CHP Çayırova Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Halis Koç, ilçe sınırları içerisinde yasal olmayan şekilde hafriyat döküldüğünü, hafriyattan...

 

 

**CHP Çayırova Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Halis Koç, ilçe sınırları içerisinde yasal olmayan şekilde hafriyat döküldüğünü, hafriyattan bu güne kadar ne kadar para alındığını sordu.  

CHP Çayırova Grup Sözcüsü ve Meclis Üyesi Halis Koç yaptığı açıklamada; “İlçemiz sınırları içerisinde Akse mahallesi Akse mezarlığının yanındaki alan, Akse Mahallesi (Yapı Kredi bankacılık üssü arkasındaki alan), Akse Mahallesi Reysaj lojistik önü Enplast fabrikasının karşısı, Cumhuriyet mahallesinin Şifa Mahallesi tarafında kalan alan, Şekerpınar mahallesi sınırları içerisindeki iki bölge olmak üzere toplam 6  bölgenin  Hafriyat döküm alanına dönüştürüldüğü anlaşılmaktadır. Yerinde yaptığımız görüntülü tespitlerden anlaşılacağı gibi bu bölgelere toplu hafriyatların döküldüğü tespit edilmiş, hafriyat kamyonları her bölgeden binlerce kamyon hafriyat getirerek dökmektedir, dökülen hafriyatı da, Çayırova belediyesine ait kepçeler tesfiye etmektedir.

KİM NASIL DÖKÜYOR?

Bu alanlara kim nasıl hafriyat dökmektedir. Bu alanlar hafriyat döküm alanı olarak mı ayrılmıştır. Bu alanlarla ilgili gerekli yasal mevzuata uygun izinler alınmış mıdır? Döküm alanlarına dökülen bir kamyon hafriyatın KDV dahil fiyatı 177 TL’dir, bu tutar belediyeye gelir olarak kaydedilmiş midir. Hafriyat döküm alanlarından ne kadar gelir elde edilmiştir. Yukarıda belirtilen konu ile ilgili meclisimize sözlü tarafımıza yazılı cevap verilmesini saygılarımızla arz ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.