Çankırılılardan görkemli gece

Çankırılılardan görkemli gece

 **Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda sahne alan Darıca Çankırılılar Derneği yöresel oyunları ve türküleriyle şölene...

 

**Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda sahne alan Darıca Çankırılılar Derneği yöresel oyunları ve türküleriyle şölene renk kattılar.

 

Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda sahne alan Darıca Çankırılılar Derneği yöresel oyunları ve türküleriyle şölene renk kattılar. Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Çankırılılar Dernek Başkanı Harun Şahan‘ ’Öncelikle bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Darıca Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Çankırılılar Gecesine hoş geldiniz. Çankırılılar Derneği olarak tertip ettiğimiz gecemize katkı sunan herkese teşekkür ediyor, tüm misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum.’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

 NÖBETİMİZİ DE TUTUYORUZ, EĞLENCEMİZİ DE YAPIYORUZ

 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları  vererek, “ülkemizin bütün güzelliklerini yaşama ve yaşatma şansını yakaladığımız bu güzel etkinlikle ilçemizde sevginin, kardeşliğin, dostluğun ve muhabbetin oluşmasına vesile olduğumuzu düşünüyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hep birlikte 27 gün boyunca nöbetimizi tuttuk, ama nöbetimiz bitmedi, vatan için, bayrak için, millet için, devlet için her daim yine nöbetteyiz, ama nöbetimizi tutarken, eğlencemizi de yapacağız, düğünümüzü, derneğimizi de gerçekleştireceğiz.” diyerek Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın önemine değindi. 

Yöresel sanatçıların sahne aldığı programa katılımcılar gönüllerince eğlenerek gecenin tadını çıkardılar.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.