Büyükşehir çalışanları ile bayramlaştı

 Büyükşehir çalışanları ile bayramlaştı

  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze bölgesinde çalışan personellerin bayramını Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde...

 

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze bölgesinde çalışan personellerin bayramını Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde kutladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Ulaşımpark Genel Müdürü Yasin Özlü’nün de katıldığı birliktelikte bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Biz büyük bir aileyiz. Hamdolsun geçtiğimiz 13 yılda kubbede hoş bir seda bıraktık, bırakmaya devam ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze çalışanları, İSU, Ulaşımpark ve diğer birimlerde görev yapan personellerin katıldığı bayramlaşma töreninde konuşmasına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “Gerek Gebze olsun gerek diğer ilçelerimizle birlikte hareketli ve üreten bir şehirde yaşıyoruz. Göç alan ve doğal olarak nüfusu artan bir kentteyiz. Bu noktada geçmişten gelen problemleri hallederken, yaşamın içerisindeki yeni çıkan ihtiyaçlara da cevap vereceksiniz. İşte bizler sizlerle birlikte Kocaeli’nin müşterek ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Gebze bölgemiz ve diğer ilçelerimizde sayısızca kalıcı eserler yaptık. Bunu sizlerle başardık. Bu hizmetlerin ortaya çıkmasında sizlerin büyük bir katkısı var” ifadelerini sarf etti.

 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.