BÜYÜK SEFERBERLİK

BÜYÜK SEFERBERLİK

  Yeşil-Siyahlı taraftarlar, sosyal medyada örgütlenerek önce atkı ve meşalelerle şehir turu yaptı. Arından ise Başkan Bahri Yavuz’un evine...

 

 

Yeşil-Siyahlı taraftarlar, sosyal medyada örgütlenerek önce atkı ve meşalelerle şehir turu yaptı. Arından ise Başkan Bahri Yavuz’un evine giderek, sevgi gösterilerinde bulundu.

SOSYAL MEDYADAN ÖRGÜTLENDİLER

Kocaelispor Kulübü başkanlığını bırakacağını açıklayan Bahri Yavuz’a kentten büyük destek sürerken, Kocaelisporlu taraftarlar, Yavuz’un görevi bırakacağını açıklamasını ardından sosyal medyadan örgütlenerek dün Perşembe Pazarı alanında toplanarak araçlar ile Yeşil-Siyah atkı ve bayraklarla şehir turu yaptı.

KONVOY İLE EVİNE GİTTİLER

Saatler 19.19’u gösterdiğinde ise taraftarlar, araçlardan inerek meşalelerle birlikte Kocaelispor ve Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz lehinde tezahüratlar yaptı. Ardından taraftarlar, konvoy ile birlikte Başkan Bahri Yavuz’un evine giderek sevgi gösterilerinde bulunurken, Yavuz’un başkanlığı bırakma kararını gözden geçirmesini, kendilerini bırakmamasını istedi.

GELİN ÜYE OLUN

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz da evinin önüne kadar gelen taraftarlara kısa bir konuşma yaptı. Taraftarlardan kulübe üye olmalarını isteyen Yavuz, tüm şehrin çaba göstermesi gerektiğinin altını çizdi. Taraftarların seslerini tüm kentte yükseltmeleri gerektiğini söyleyen Yavuz, bu sese siyasilerin kulaklarını tıkayamayacağını ve er geç herkesin Kocaelispor’a sahip çıkacağını ifade etti. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.