Bu ne sorumsuzluk?

Bu ne sorumsuzluk?

 Ulus Mahallesi’nde bir süre önce kopartılan Telekom kabloları yerlerde sürünüyor. Bir haftadır internet hizmeti alamayan mahalle sakinleri ise sorumsuzluğa...

 

Ulus Mahallesi’nde bir süre önce kopartılan Telekom kabloları yerlerde sürünüyor. Bir haftadır internet hizmeti alamayan mahalle sakinleri ise sorumsuzluğa büyük tepki gösterdi.

Ulus Mahallesi 2126 Sokak ve 2141 Sokak’ta yaklaşık bir hafta önce asfalt makinesinin takılarak kırdığı direkler hala onarılamadı. Türk Telekom’a ait kabloların yerlerde sürünmesi ve internet hizmetinin aksaması ise mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Milli servet olan kabloların sokak aralarında gelişigüzel yerlere atıldığını söyleyen vatandaşlar, yaklaşık bir haftadır onarılamayışının da anlaşılır gibi olmadığına dikkat çektiler. Bazı sokaklarda o günden beri internet sorunu yaşandığını söyleyen çevre sakinleri; “Telekom bir fatura gecikse hemen yasal işlem yapıyor ama biz bir haftadır internet hizmeti alamıyoruz. Arıza servisini de defalarca aradık ama çözüm bulunmadı, sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz” dediler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.