BOTOSAN ARSA SATIŞLARINA BAŞLADI BİLE:    Kentsel dönüşümden ötürü Balçık’a gelmişler!

BOTOSAN ARSA SATIŞLARINA BAŞLADI BİLE: Kentsel dönüşümden ötürü Balçık’a gelmişler!

  CHP’li Gebze Belediyesi meclis üyeleri tarafından gündeme getirilen Balçık Oto Sanayi Site Kooperatifi (BOTOSAN) arsa satışları için çalışmalarını...

 

 

CHP’li Gebze Belediyesi meclis üyeleri tarafından gündeme getirilen Balçık Oto Sanayi Site Kooperatifi (BOTOSAN) arsa satışları için çalışmalarını sürdürüyor.

BOTOSAN’ın  internet sitesinden yapılan açıklamada, Balçıkta hayat geçirilen sitede 450 işyerinin  olacağı ifade edilerek, İstanbul yakasında başlayan  kentsel dönüşüm nedeniyle  Balçık’a taşınma  kararının çıktığı ileri sürüldü.

Açıklamada, “Kuruluşun amacı ise; küçük ölçekli İmalat ve Otomotiv tamir ve bakımı ilgili sektörde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar ile sanayicilerin günün ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun modern ve teknik şartlara haiz birer iş yerine sahip olmalarını sağlamak ve bu topluluğun genel hizmetlerini karşılayacak tesisleri içine alan bir sanayi sitesi kurmak.  Botosan sanayi sitesinin yapılacağı arsayı ziyaret etmek isteyen esnaf için düzenlenen organizasyonlar kurumun sitesinden takip edilebilir.”denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.