Bol kazançlar Serkan Esen

Bol kazançlar Serkan Esen

 Gebzespor alt yapısında yetişerek başarı merdivenlerini tırmanan Serkan Esen, bu kez de ticarete atıldı. Futbolculuktaki başarısını ticarete de...

 

Gebzespor alt yapısında yetişerek başarı merdivenlerini tırmanan Serkan Esen, bu kez de ticarete atıldı. Futbolculuktaki başarısını ticarete de taşımak isteyen Serkan Esen, ‘Jack Man Fashion’ isimli giyim mağazasını Gebzeliler’in hizmetine sundu.

Hacı Halil Mahallesi 1102 Sokak No:6/B Gebze adresinde faaliyete giren  ‘Jack Man Fashion’ isimli giyim mağazasının açılışına Gebze Kaymakamı Hasan Gözen Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Gebzespor takım kaptanı Ercan Kuruçay ve çok sayıda davetli katıldı.

KURDELEYİ KAYMAKAM GÖZEN KESTİ

Açılış kurdelesini kesen Gebze Kaymakamı Hasan Gözen yaptığı konuşmada, “Kentimizin takımı Gebzespor’un önemli futbolcusu Serkan Esen ve değerli ortağı Hüseyin Eşki’ye yeni mağazalarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ise, “Serkan kardeşimizin yeşil sahalarda olduğu gibi ticarette da başarılı olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

UCUZ FİYAT KALİTE ÜRÜN

İş ortağı Hüseyin Eşki ile yeni bir sektöre atılan Serkan Esen, temel prensiplerinin ucuz fiyata kaliteli ürün satmak olduğunu belirtti. Takım elbise, ayakkabı, spor ayakkabı, saat, takı gibi bir çok ürünü sergileyen ‘Jack Man Fashion’ şık konseptiyle Gebze’de fark yaratacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.