Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular ev,...

 

Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular ev, yuva, aile ile ilgili konular, yerleşim, gayrimenkul, alım veya satıma ilişkin konular, aile içi ilişkiler üzerine olacaktır.

Tutulma ile evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Evinize yeni televizyon, ses sistemi, müzik sistemi, teknolojik bir takım aletler alabilirsiniz. Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home office tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. İşiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz. Tutulma ile birlikte ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de evinizde sıra dışı, farklı değişimler yaratmak için ideal bir hafta. Ani bir kararlar evinize yeni mobilyalar alabilirsiniz. Dekoratif anlamda normalin dışında biraz çıkabilirsiniz. Bu hafta sizi saran, sorumluluk yükleyen koşullardan bir nebze olsun kurtulmak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda biri yok ise bu hafta gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz.

Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve 20 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar evinizi güzelleştirmek, evinizin önemli ihtiyaçlarını gidermek için harika bir süreç. Taşınmak isteyebilir, tam da kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, dekoratif büyük değişiklikler yapabilirsiniz! Aile içi ilişkilerinizi düzenleyebilir, olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Geleceğe daha iyimser bir şekilde bakmaya ve plan yapmaya başlıyorsunuz! Ev arkadaşı arayanlar bu süreçte istedikleri gibi bir ev arkadaşı bulabilirler. Kısacası yuva, yerleşim, aile, ev, gayrimenkul ile ilgili konularda olumlu bir süreçte olacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.