Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Birbirinden keyifli özellikle deniz yolculukları...

 

Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Birbirinden keyifli özellikle deniz yolculukları veya deniz kenarı yerlere yolculuklar gündeme gelebilir.

Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile daha ılımlı ve uyumlu ilişkiler geliştirmeye başlıyorsunuz. İlişkiler, aile ilişkileri ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırabilir, ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatına ilişkin güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta Jüpiter/Plüton etkileşimi ile de hem ilişkiler ve ortaklıklar hem de kariyer ile ilgili konularda güç peşinde koşabilir, şartları gereğinden fazla zorlamaya çalışabilirsiniz. Ama dikkat edin siz zararlı çıkabilirsiniz. Bu hafta iş konusunda düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Düşman yerine stratejik davranarak dost biriktirmeye çalışın. Kimseyi manipüle etmeye veya kontrol etmeye çalışmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.