Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Finansal konularda endişeli durumlara, kadınlar yüzünden parasal konularda zorlanmaya, değerli...

 

Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Finansal konularda endişeli durumlara, kadınlar yüzünden parasal konularda zorlanmaya, değerli eşyaların kaybolması veya zarar görmesine, ilişkilerde veya ortaklıklarda parasal konularda yüzünden zor duruma düşmeye işaret etmektedir. Para yüzünden kimsenin kalbini kırmayın.

Parasal konularda sert ve eleştirel bir tutum takınabilirsiniz. Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak Retrosu, düz hareketi derken 10 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk ve özel hayatınız daha iletişim odaklı olmaya başlayacak. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler. Bolca mesajlaşma, mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak. Size keyif katacak veya mutlu edecek yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha esprili, neşeli olacaksınız. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenen kişiler özellikle yazarlar, şairler, reklam metni yazarlar gibi kişiler bu süreçte ilginç fikirleri ile dikkat çekici olacaklar.

Yalnız özel hayatınızda daha titiz, dikkatli, eleştirel olabilir. Bu tutumunuz karşınızdaki kişi tarafından olumsuz değerlendirilebilir. Çocuğunuz var ise onunla yeni bir şeyler öğrenme odaklı bir süreç olabilir. Ona yeni bir bakıcı, dadı arayışına girebilirsiniz. Bu dönem hoşunuza giden şeyleri okuma, araştırma, bilgi sahibi olma zamanı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.