BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

 Sevgili Boğalar, bilinçaltınızın düşünceleriniz ile çok dolu olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. İkili ilişkileriniz ile ilgili endişelerinizle...

 

Sevgili Boğalar, bilinçaltınızın düşünceleriniz ile çok dolu olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. İkili ilişkileriniz ile ilgili endişelerinizle yüzleşmeye çalışabilir, korkularınızın üzerine giderek eski defterleri tekrar açabilirsiniz. Özellikle Merkür’ün Retro hareketi ile geçmişteki düşüncelerinizi tekrar değerlendirmeye ve üzerinde fazla da düşünmeden aksiyona dökmeye çok meyillisiniz. Hızlı kararlardan kaçınmanızı tavsiye ederim.

Hobileriniz, öğrenmek istediğiniz konular veya aldığınız eğitim ile ilgili bir süredir hayat sizi zorluyor. Bu haftada çözüme biraz daha yaklaşmak, net başarı yakalamak için yoğun bir çalışma temposuna girebilirsiniz. Çok da hırslarınızın kurbanı olmadan ilerlemenizi tavsiye ederim.

Yurtdışı konuları hala gündeminizde. İkili ilişkinizde veya ortaklık ilişkilerinizde şans sizden biraz uzaklaştı fakat tamamen kaybetmiş değilsiniz. İyi haftalar….

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.