BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

Haftanın ilk günleri maddi ve finansal beklentilerinizle ilgili bazı sorunlar olabilir. Yakın çevrenizin bazı ekonomik beklentilerini karşılayamamanız yüzünden...

Haftanın ilk günleri maddi ve finansal beklentilerinizle ilgili bazı sorunlar olabilir. Yakın çevrenizin bazı ekonomik beklentilerini karşılayamamanız yüzünden bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aslında şartlarınızın yeteri kadar oluşmamasından kaynaklı sizden talep edilen yardımı yapamamanız sizi karşı tarafa karşı mahcup edebilir. Ya da elden bir şey gelmeyebilir. Özellikle çalışma arkadaşlarınız ve gündelik yaşamınızda ilişki içerisinde olduğunuz insanların sizden beklentilerinin fazla olmasına isyan edebilirsiniz.

Bu konuda gelişen olaylara karşı daha sakin olmalı sorunları hafta sonuna doğru daha iyi halledebileceğinizi unutmamalısınız. Finansal anlamda geçmişten getirmiş olduğunuz borçlara dikkat.

10 Ekim sonrası Jüpiter gezegenin sizin karşıt burcunuzda hareket etmesi ise sizleri oldukça rahatlatacaktır. Özellikle ilişkilerinizdeki farkındalıklar sizi mutlu edecek düzeye gelebilir. Bu önümüzdeki bir yıllık sürecin başlangıcı olan bu haftayı ilişkileriniz ve ortaklarınız adına hedeflerinizi belirleyecek şekilde geçirmenizi tavsiye edebiliriz.

Haftanın mottosu:

Tüm büyük başarılar zaman gerektirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.