Bizim Sürücü Kursu Beylikbağı’nda açıldı

Bizim Sürücü Kursu Beylikbağı’nda açıldı

Daha önce Gebze Fatih Devlet Hastanesi Karşısında hizmet veren ve Gebzeli 7 sürücü kursunun ortaklaşa açtığı Bizim Sürücü Kursu, Beylikbağı Sarıcami...

Daha önce Gebze Fatih Devlet Hastanesi Karşısında hizmet veren ve Gebzeli 7 sürücü kursunun ortaklaşa açtığı Bizim Sürücü Kursu, Beylikbağı Sarıcami karşısında hizmete girdi. Kursun son derece modern binası oldukça dikkat çekti.

Marmara Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı ve Gebze Coşkunlar Sürücü Kursu sahibi Ali Rıza Coşkun, Darıca Coşkunlar Sürücü Kursu Sahibi Nevzat Coşkun, Gelbize Sürücü Kursu Sahibi Hüseyin Yılmaz, Hisar Sürücü Kursu sahibi Suat Selim Malkoç, Gökkuşağı Erdinç Erdoğan, Estem Sürücü Kursu Sahibi Mustafa Özkalan, Yıldızlar Sürücü Kursları sahipleri Şerife Gözde Kasım ve Reyhan Yanbolu’nun sahibi olduğu Bizim Sürücü Kursu’nun açılışına; AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Belediye Meclis Üyeleri Musa Çınar, Cesur Kurtgöz, Bahtiyar Öztürk, Metin Aksu, Celal Çelikbilek, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir, Ziraat Bankası Beylikbağı Şubesi Müdürü Açalya Akdoğan, Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akın, çok sayıda sürücü kursu sahibi, çevre dernek başkanları ve bölge esnafı katıldı. Açılış kurdelesinin kesimi sonrası davetliler kursun modern binasını gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

BÖLGEYE DEĞER KATMAK İÇİN GELDİK

Bizim Sürücü Kursu ortaklarından ve Marmara Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı Ali Rıza Coşkun, 2 kat ve 350 metre kare alanda bölgeye son derece modern bir binada hizmet vereceklerini söyledi. Her türlü ehliyet ve ağır vasıta ehliyetin de Bizim Sürücü Kursunda verileceğini söyleyen Coşkun, motosiklet, kamyon, çekici ve TIR ehliyetinin de alınabileceğine değindi. Beylikbağı bölgesinde yaşayan insanların artık ehliyet almak için Gebze’ye gitmek zorunda kalmayacağını da söyleyen Coşkun, “Böyle modern bir kurum ayrıca bu bölgeye de değer katacak. Bu kurumların Türkiye’ye örnek kurumlar olmasını arzu ediyoruz. Burayı oluştururken maddi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık ve en iyisini yapmaya çalıştık. Artık tüm kurumların böyle olması gerekir. Fiziki alanın yanı sıra araç parkı, dershanelerde kullanılan araç ve gereçlerin yanı sıra, modern ve hijyenik ortamı ile de örnek bir kurum olacağız” dedi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.