Birlikspor’da devir teslimin yapılması an meselesi

Birlikspor’da devir teslimin yapılması an meselesi

 Geçtiğimiz hafta arasında Sinoplu İş Adamı Hamit Maden’e satıldığı belirtilen ancak resmi bir açıklamanın yapılmadığı Kocaeli Birlikspor’da...

 

Geçtiğimiz hafta arasında Sinoplu İş Adamı Hamit Maden’e satıldığı belirtilen ancak resmi bir açıklamanın yapılmadığı Kocaeli Birlikspor’da devir teslimin çok kısa bir süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

BİR ÇOK FUTBOLCUYA TEŞEKKÜR EDİLECEK

Bir süredir Burunga Tesisleri’nde şirketin bilanço, gelir ve giderleri hakkında bilgiler alan Sinop grubunun şirket hisselerinin önemli bir kısmını resmi olarak bu hafta arasında alacağı ön görülüyor. Bilindiği üzere Hamit Maden’in şirkete talip olmasının ve hisselerinin büyük bir bölümünü alacağının öğrenilmesi üzerine Kocaeli Birlikspor’da İzmitli Teknik Adam Bülent Baturman, İzmitli yardımcısı Tolga Şanbay, Kaleci Antrenörü Fırat Çakmak ve Kondisyoner Necip Koçal görevlerini bırakarak İzmit’e dönmüş, yerlerine ise Sebahattin Akkaya ve yardımcıları gelmişti. Öte yandan transferin açılması ile ilgili de çalışmaların tüm hızı ile sürdüğü, Kocaeli Birlikspor’da 7 futbolcu ile yolların ayrıldığı ve birkaç futbolcuya da teşekkür edileceği gelen haberler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.