BİLKAR sezonu Osman Hamdi Bey ile açtı

BİLKAR sezonu Osman Hamdi Bey ile açtı

  **BİLKAR yeni dönem sezonunu Osman Hamdi Bey koruluğunda gerçekleştirdiği etkinlik ile açtı.   BİLKAR yöneticileri ve üyelerini...

 

 

**BİLKAR yeni dönem sezonunu Osman Hamdi Bey koruluğunda gerçekleştirdiği etkinlik ile açtı.   BİLKAR yöneticileri ve üyelerini hazır bulunduğu etkinlikte  Osman Hamdi Bey üzerine bilgiler verildi.

 

BİLKAR tarafından  etkinlikle ilgili olarak yapılan  açıklamada şunlar ifade edildi, “Sezonun açılışını Sanata sonsuz emekleri geçen Osman Hamdi Bey ile gerçekleştirdik. Sanattan ve kültürden yolumuzu ayırmayarak kültür mirası bırakan değerli sanatçılarımızın da yolundan ilerlemeyi kendimize borç bildik. Akademik okul olma hedefimize her geçen gün; .hocalarımızla, velilerimizle, öğrencilerimizle birlikte kolektif çalışmalarla yaklaştığımızı söylemek yerinde olur. Dün gerçekleştirdiğimiz “Hadi Al Gel Çıkınını” kahvaltımızdan çok güzel kareler edindik. Değerli velilerimizle ve öğrencilerimizle sanat ve kültür yolunda yeni heyecanlar doğurduk. Doğum gününü de kutlama fırsatı bulduğumuz Duayen Müzik Hocamız Refik Köksal’dan ve öğrencilerimizden lezzetli bir müzik şöleni dinledik. Ayrıca Eme(ğ)iyle hep yanımızda olan müzisyen arkadaşımız Okan Şenel’ inde doğum gününü kutladık. Osman Hamdi Bey’i öğrencilerimizle tanıştırarak, onlara bir sanatçının hayatından notlar almalarını sağladık. Tadından yenmez bir kahvaltıyı hep beraber hocalarımızla, öğrencilerimizle, velilerimizle kutlamanın heyecanına doyamadık. Bilkar, bir kurumdan öte kültür sanat yolunda bir aile olduğunu bir kez daha gösterdi. Sanat ve kültürden yolunuz geçiyorsa bize bir uğrayın..”





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.