Bilişim öğretmenleri eğitime alındı

 Bilişim öğretmenleri eğitime alındı

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23-26 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği Kocaeli Bilişim Fuarı’yla bilişimin kalbi kentimizde atacak....

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23-26 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği Kocaeli Bilişim Fuarı’yla bilişimin kalbi kentimizde atacak. Fuar kapsamında düzenlenen üç farklı yarışmadan biri olan ilimizdeki ortaokullara yönelik ‘’Kocaeli Kodluyor’’ yarışmasında takımlara rehberlik edecek bilişim öğretmenlerine yönelik eğitim programları başladı. İzmit, Gebze ve Gölcük’te iki gün sürecek eğitimler kapsamında ortaokullar, Bilgievleri ve Kocaeli Bilim Merkezi’nden 92 bilişim öğretmeni eğitim alıyor.

55 ORTAOKULDAN 92 ÖĞRETMEN

Gebze Uzaktan Eğitim Merkezi, İzmit Bilim Merkezi ve Akademi Lise ile Gölcük Barbaros Bilgievi’nde Kocaeli genelinde 55 ortaokuldan 92 bilişim öğretmenine eğitim veriliyor. Eğitimler Microsoft tarafından bilişim öğretmenlerine, eğiticilerin eğitimi kapsamında düzenleniyor. Eğitim alan bilişim öğretmenleri ise katılımcı grupların eğitimini üstlenecek. Sonbahar dönemi başvurularının ardından 18-22 Eylül döneminde yeni başvuru yapan okulların bilişim öğretmenlerine de eğitim verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.