BEYLİKBAĞISPOR HEDEF BÜYÜTTÜ

BEYLİKBAĞISPOR HEDEF BÜYÜTTÜ

Geçen yıl 5 genç takımıyla Kocaeli şampiyonu olan 3 takımla Türkiye şampiyonasına giderek Gebze’yi temsil eden Beylikbağıspor’un 20 genci süper...

Geçen yıl 5 genç takımıyla Kocaeli şampiyonu olan 3 takımla Türkiye şampiyonasına giderek Gebze’yi temsil eden Beylikbağıspor’un 20 genci süper lig, TFF 1.lig, 2 lig ve 3.lig takımlarına transfer oldu.

 

Son 3 yılda 20 şampiyonluk kupası kaldırıp 6 kez Gebze’yi Türkiye şampiyonasından temsil etme başarısı gösteren Beylikbağıspor bu sezonda 3 takımla şampiyonluğa koşuyor.

Liglerin yeni başlamasına rağmen rakiplerini açık ara geride bırakan yeşil beyazlılar bu sezon 6 takımla Kocaeli şampiyonluğu hedeflerken en az 4 takımla Türkiye şampiyonasına gitmeyi amaçlıyor.

HEDEF: PROFESYONEL SEVİYEDE FUTBOLCULAR YETİŞTİRMEK

Beylikbağıspor yöneticisi Mehmet Baba; ‘Birinci amaçlarının gençleri kötü alışkanlardan korumak ve spor kültürü içinde gelişmelerine katkı sunmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi. ‘Beylikbağı yapısal olarak gençler için sorunlu bir bölge, biz burada önemli bir misyon üstlenerek gençleri sokaktan, kötü alışkanlıklardan spora kazandırmayı amaçlıyoruz. Bununla birlikte profesyonel olacak kapasitedeki gençlerimizin hayallerine ortak oluyoruz. Şimdiye kadar 20’den fazla gencimizi süper lig, TFF 1.lig, 2.lig ve 3.lig takımlarına gönderdik.  Geçen yıl 157 takım arasında en iyi 2.takım olarak bu alanda ne kadar başarılı olduğumuzu gösterdik.  Bu sezon daha fazlasını yapmayı amaçlıyoruz’ diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.