BEYLİKBAĞI ATEŞTEN GÖMLEĞİ GİYDİ

BEYLİKBAĞI ATEŞTEN GÖMLEĞİ GİYDİ

Süper Amatör ligde haftalarda puana hasret kalan Beylikbağıspor ligin bitimine 1 hafta Denizliköyüspor’a 1-0 yenilerek düşme hattına geriledi.Metin Oktay...

Süper Amatör ligde haftalarda puana hasret kalan Beylikbağıspor ligin bitimine 1 hafta Denizliköyüspor’a 1-0 yenilerek düşme hattına geriledi.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan kritik maçta Denizli Köyü, Beylikbağıspor’u 1-0 yenerek iddiasını son haftaya taşırken, Beylikbağı’da aldığı bu mağlubiyetle kendini küme düşme hattında buldu. Buna göre Denizli ve Beylikbağı son haftaya 22 puanla girecek. Sahasında Dilovası Belediyespor'u 1-0’lık skorla geçen Yavuzspor ise puanını 23’e çıkardı. Son haftada Denizli Köyüspor, Seka Doğan karşısında aldığı beraberlikle ligde kalmayı garantileyen 1937 Sekaspor ile karşılaşacak. Beylikbağı’nın ise 3 puanı garanti. Yeşil-Beyazlı ekip, Çubuklu Bala ile olan maçını rakibin ligden çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen galibiyetle geçecek. Yavuzspor ise Play-Off şansını son haftaya bırakan Kartepe’ye konuk olacak.

DENİZLİ VE B.BAĞI NASIL LİGDE KALIR?

Denizli Köyüspor’un ligde kalması için öncelikli olarak 1937 Seka maçını kazanması, Yavuz’un da Kartepe’ye puan kaybetmesi gerekiyor. Beylikbağı’nın ise gözü kulağı Denizli ve Yavuz’un oynayacağı maçlarda olacak. Beylikbağı, Denizli ve Beylikbağı’nın puan kaybetmesi halinde ligde kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.