“Belediye 18 Temmuz’da yıkım yapacak”

“Belediye 18 Temmuz’da yıkım yapacak”

 Kirazpınar’da ikamet eden bir grup vatandaş,   Emlak Konut Projesinden dolayı evlerinin yıkılacağını ve  18 Temmuz’da ise ...

 

Kirazpınar’da ikamet eden bir grup vatandaş,   Emlak Konut Projesinden dolayı evlerinin yıkılacağını ve  18 Temmuz’da ise  belediye tarafından yıkım yapılacağını  açıkladılar.

Yapılan açıklamada, “Bizler Gebze Kirazpınar Mahalle halkı olarak, mahallemizde başlatılan Emlak Konut projesinden dolayı mağdur ediliyoruz. Evlerimiz değerinin çok altında, yok pahasına elimizden alınmaya çalışılmaktadır. Kocaeli 2. İdare Mahkemesine ve Gebze 1. İdare Mahkemesine mahalle halkını yok sayan ve bizleri evimizden barkımızdan etmeye çalışan Emlak Konut projesinin durdurulması için yürütmeyi durdurma talebiyle dava açtık. Mahkeme Yürütmeyi durdurma kararı vermiştir.

GEBZE BELEDIYESI SUÇ IŞLEMEKTEDIR

Ancak Mahkemenin bu kararına rağmen, bu kararı hiçe sayan Gebze Belediyesi 14 Temmuz 2017 Cuma günü Mahalle halkina yaptığı tebligatla evlermizii 18 Temmuz'da  yıkacağını  bildirmiştir. Gebze Belediyesi'nin bu yaptığı alenen Mahkeme kararını yok saymaktır.. Gebze Belediyesi suç işlemektedir.

Bizler Kirazpınar Mahalle halkı olarak, evlerimize sahip çıkacağımızı ve Gebze Belediyesi'nin bu haksiz ve hukuksuz kararıni kabul etmiyoruz. Bizler,  Kocaeli 2. İdare Mahkemesinin Yürütmeyi durdurma kararına rağmen tebliğ edilen yıkım kararına ihtiyati tedbir talebinde bulunacagiz.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Ayrıca haksız ve hukuksuz uygulamalarla bizleri mağdur eden sorumlular hakkında da suç duyurusunda bulunacağız. Gebze Belediyesi 18 Temmuz'da bu haksiz ve hukuksuz kararını uygulama girişiminde bulunursa çoluk çocuğumuzla evimize sahip çıkacağız. Tüm Gebze halkını Gebze Kirazpınar Mahalle halkı ile dayanışmaya davet ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.