BEKLENMEDİK AYRILIK

BEKLENMEDİK AYRILIK

 Reddedemeyeceği teklif aldığını belirten Oğuzhan Türkmen, 2 sezondur forma giydiği Kocaelispor'dan ayrıldı.REDDEMEYECEĞİ TEKLİF...Konuyla ilgili...

 

Reddedemeyeceği teklif aldığını belirten Oğuzhan Türkmen, 2 sezondur forma giydiği Kocaelispor'dan ayrıldı.

REDDEMEYECEĞİ TEKLİF...

Konuyla ilgili Kocaelispor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "2 sezondur formamızı terleten ve sözleşmesi sona ermiş bulunan Oğuzhan Türkmen yapmış olduğumuz görüşmede, teklif ettiğimiz kontratın çok daha iyi şartlarıyla reddedemeyeceği bir teklif aldığını tarafımıza ileterek aramızdan ayrılmıştır. Kendisine emekleri için teşekkür eder, futbol yaşantısında başarılar dileriz."

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

Daha sonra Oğuzhan Türkmen sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.İşte o paylaşım:"2 sezondur onur ve gurur duyarak formasını giydiğim Kocaelispor'dan bugün itibariyle karşılıklı görüşerek ayrılmış bulunmaktayım. Üzerimde emeği geçen yönetim ve futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Üzdüğümüz, kırdığımız kim varsa yönetici, futbolcu, taraftar... Kimi üzüp incittiysek affola.  Hakkım varsa helal hoş olsun. Herkese saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.