BEKLE 3.LİG GEBZESPOR GELİYORUZ

BEKLE 3.LİG GEBZESPOR GELİYORUZ

 Hasret bitiyor Gebzespor adım adım 3.lige yürüyor. Bölgesel Amatör ligin 23.haftasında Bursa temsilcisi Kestel Belediyespor’un konuğu olan Gebzespor...

 

Hasret bitiyor Gebzespor adım adım 3.lige yürüyor. Bölgesel Amatör ligin 23.haftasında Bursa temsilcisi Kestel Belediyespor’un konuğu olan Gebzespor rakibin 4-0’lık skorla çok rahat geçerek grup şampiyonluğu yolunda dev bir adım attı. Grup maçlarının bitimine 3 hafta kala puan farkı 4’e çıktı.

ÖZGÜR VURUR FARKIYLA

Özgür Vurur’un takımın başına geçmesiyle şaha kalkan mor menekşeler galibiyet serisine Kestel deplasmanında devam ettirdi. İlk yarıda 3 gol birden bulan Gebzespor maç sonunda taraftarıyla kenetlenerek şampiyonluk şarkıları söyledi.

ŞAMPİYONLUĞA DEV ADIM

5 yıldır Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Gebzespor grup şampiyonluğuna çok yaklaştı. Grup maçlarının bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 4 puan fark atarak şampiyonluk havasına giren temsilcimizin en yakın takipçisi Beylerbeyi sahasında Adapazarıspor’la 1-1 berabere kaldı. Maltepespor haftayı 3-0 hükmen galibiyetle kapattı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.