Bekir Yurdagül’den ‘Adalet’ tepkisi

Bekir Yurdagül’den ‘Adalet’ tepkisi

CHP’nin Kocaeli eski milletvekili Bekir Yurdagül sosyal medya sayfasından Adalet yürüyüşüne yönelik iktidar cenahının tepkisine yorumda bulundu.Bekir...

CHP’nin Kocaeli eski milletvekili Bekir Yurdagül sosyal medya sayfasından Adalet yürüyüşüne yönelik iktidar cenahının tepkisine yorumda bulundu.

Bekir Yurdagül şunları yazdı, “CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü"ne iktidar kanadı, tepeden tırnağa tepki göstererek, 'adalet sokakta değil mahkemelerde aranır' diyorlar! 

Hangi mahkemelerde? HSK üyelerinin tamamının siyasi irade tarafından belirlendiği kurulun atadığı mahkemeler mi? "Hukuk Devleti İndeksi"nde113 ülke arasında 99'uncu sırada olan Türkiye'nin mahkemeleri mi? AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın "yarın mahkemeler sizi de çağırırsa şaşırmayın" diyerek, adeta savcılara talimat verdiği bir ülkede "adalet" ancak ve ancak, sokakta demokratik tepkilerimizi ortaya koyarak aranabilir! Bugün biraraya gelemez isek yarın çok geç kalmış oluruz ve inanin gelecek nesiller bize beddua ederler...”dedi.

Cengiz AKGÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.