Baykal uyutulmaya devam ediliyor

Baykal uyutulmaya devam ediliyor

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yoğun bakımdan çıktı. Nöroloji bölümüne sevkedilen Baykal'ın uyutulmaya devam edildiği...

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yoğun bakımdan çıktı. Nöroloji bölümüne sevkedilen Baykal'ın uyutulmaya devam edildiği öğrenildi.

Bu arada Baykal’ın kafatasından yaklaşık 12 santimlik bir bölümün de ödemin baskı yapmamasına yönelik çıkarıldığı öğrenildi.

İlk operasyonda beyin damarındaki pıhtı temizlenen Deniz Baykal, dün de kafa içi basıncının artması üzerine ameliyat edilmişti. Dün akşam ameliyathanede üçüncü bir operasyon yapılarak yara kenarındaki kan birikintisi temizlendi.

Öte yandan, Deniz Baykal'ın hayatını kaybettiğine yönelik sosyal medyada dolaşan haberlerin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıklama yapmış ve “Duyumların tamamı asılsızdır” demişti.

"ÜNLÜ BEYİN CERRAHI PROF. DR. TÜRE ANKARA'DA"

Gece saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimleriyle Deniz Baykal'ın dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe tarafından kontrol edilmesi sağlandı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda devreye girmesi gece Varşova dönüşünde gerçekleşti. Kendisiyle irtibata geçilen Prof. Türe, Cumhurbaşkanlığına ait bir uçakla gece İstanbul'dan Ankara'ya getirildi. Prof.Dr. Türe'nin Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne ameliyatları gerçekleştiren ve tedaviyi sürdüren doktorlarla bir araya geldiği, Baykal'ın durumuna ilişkin ortak bir değerlendirme yapıldığı belirtildi. Ayrıca Prof. Dr. Türe'nin de süreci takip ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.