BAŞARI İÇİN ÖNCE VİZYON GEREK

BAŞARI İÇİN ÖNCE VİZYON GEREK

-Röportaj: Güven ÇAĞLAYAN-Bölgemizin yetiştirdiği başarılı iş adamı Gökhan Altıntaş konuğumuz oldu. İdealist, girişimci ve yardımsever kimliği...

-Röportaj: Güven ÇAĞLAYAN-

Bölgemizin yetiştirdiği başarılı iş adamı Gökhan Altıntaş konuğumuz oldu. İdealist, girişimci ve yardımsever kimliği ile bilinen Altıntaş’ların veliahtıyla spor, siyaset ve iş dünyası üzerine samimi bir söyleşi gerçekleştirdik.  

GÖKHAN ALTINTAŞ KİMDİR?

Aslen Trabzon Maçka’lı olan Gökhan Altıntaş 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Hayatının büyük bölümünü eğitime ve yenilikçiliğe adayan girişimci iş adamı yardımsever kişiliği ile biliniyor. Seyahat etmeyi ve kitap okumayı seven Gökhan Altıntaş evli bir kız babası.

EĞİTİM HAYATI

Gebze Ticaret Lisesi mezun olan Altıntaş eğitim hayatını 1995- 2001 yılları arasında Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olarak sürdürdü.  Yaklaşık 2 yıl önce Gebze Teknik Üniversitesi girişimcilik ve yenilik yönetimi yüksek lisansı aldı. Üst düzey İngilizce biliyor.

KARİYERİ

Kariyerini 2 yıldır Gebze’nin en güçlü sivil Toplum örgütlerinin başında gelen Fırtına Trabzonsporlular Dernek Başkanlığıyla devam ettiren girişimci iş adamı Altıntaş’ın Gebze Ticaret Odası Meclis üyeliği, TÜKSİAT kurucu üyeliği, Enerji verimli derneği yönetim kurulu üyeliği, Trabzonlu iş adamları ve bürokratlar derneği ve Trabzonspor Genel Kurul Üyeliği bulunuyor.

İŞ HAYATI

2001 yılında mezun olduktan sonra Ticaret hayatına atılan Altıntaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Otomotiv sektöründe Lassa briston bayiliği ile birlikte Gebze’de Değirmen Cafe & Restaurant işletmeciliği ve İzmit’te kaplama üzerine, araçların kullanılmış lastiklerini tekrar kaplayarak ülke ekonomisine katkı sunan bir firmanın işletmeciliğini yapıyor.

HEDEFİMİZ İNSANA HİZMET ETMEK

Gebze Fırtına Trabzonspor Derneği olarak Sosyal Sorumluluk projelerine büyük önem verdik. Görev süresi içinde bunları sosyal medyada çok paylaşmasak da Ağrı Doğubeyazıt’da, Maçka’da, Of’da Çaykara’da ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli hediyeler verdik. Mart’ın 10’unda Kars Sarıkamış’a giderek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize hediyeler götüreceğiz.

Gebze Yağcılar köyünde Trabzonspor Fırtına Derneği adına bir kütüphane yaptırdık.

Dernek olarak güzel olan her şey de var olmaya çalıştık. Trabzonspor’un en önde gelen taraftar Derneği biziz. Trabzonspor kulübüyle iç içeyiz. Dernek olarak yeni stadımızdan kombineler alarak destekte bulunduk. Şuana kadar 50 bin liralık kombine aldık. Gelecek sezonda bu daha fazla olacak. Verdiğimiz söz üzere Delege sayımızı her geçen gün yükseltiyoruz.

 

TRABZONSPOR HAYATIMIZIN PARÇASI

Trabzonspor’un her Trabzonspor’lu gibi benim için de anlamı çok büyük. Trabzonspor’suz bir hafta sonu düşünemiyorum. Kazandığımız zaman haftaya moralli ve güzel başlıyoruz. Kaybedersek üzüntülü, moralsiz başlıyoruz. Hayatımızın en önemli parçalarından biri Trabzonspor ve bundan her zaman gurur duyuyorum.

SPORTİF BAŞARI YAKIN

Devre arasında iyi futbolcular alındı. 3-4 nokta transferle Trabzonspor 50. yılda şampiyonluğun en güçlü adayı olur. Bu yönetimin kulübü hangi şartlarda devraldığını biliyoruz. Usta yönetimine sonuna kadar inanmalı ve destek vermeliyiz.

MUHARREM USTA TUTTUĞUNU KOPARIYOR

Trabzonspor çok iyi ve akıllı bir başkana sahip, aldığı noktayı ve geldiği noktayı iyi analiz etmek gerek. Usta, tuttuğunu koparan bir Başkan, Trabzonspor şampiyon olursa Muharrem Usta’yla olur.

 

ŞAMPİYONLUK İÇİN LOBİ ŞART

Trabzonspor diğer büyüklere oranla lobi sıkıntısı yaşıyor. Önümüzdeki sezon tüm camia, siyasilerimiz, taraftarımız, güçlü iş adamlarımız Trabzonspor etrafında kenetlenmeli. Gönül ister ki futbolda her şey adaletli olsun. Ancak zaman zaman ipin ucu kaçıyor. Saha da ve güçlü olmalıyız.

BAKANLARIMIZ BÜYÜK BİRER DEĞERDİR

Trabzon şehri her dönem içinden çok güçlü değerler çıkarmıştır. Bakanlarımız Süleyman Soylu ve Berat Albayrak Trabzonspor için büyük birer değerdir. Biz Trabzonspor olarak ayrıcalık beklemiyoruz. Hak etmediğimiz 1 puan dahi istemiyoruz. Hakkımız yenmesin buna müsaade edilmesin yeter. Devletin en üst kademelerinde yer alan Bakanlarımız olduğu sürece hakkımızın yeneceğini düşünmüyorum.




















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.