BAŞARI GELİRSE MARKA DEĞERİMİZ ARTAR

BAŞARI GELİRSE MARKA DEĞERİMİZ ARTAR

 Gebzespor Başkanı Yusuf Öztük, başarının gelmesi durumunda marka değerlerinin artacağını ifade ederek şunları konuştu.Günümüz futbolunda özellikle...

 

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztük, başarının gelmesi durumunda marka değerlerinin artacağını ifade ederek şunları konuştu.

Günümüz futbolunda özellikle Türk futbolunda her şeyin kaderi saha sonuçlarıyla endeksli. Bunun farkındayız. Yıllardır başarıya hasret bir taraftarımız var. Onlar bizim için çok değerli.  Gebzespor 3-4 maç peş peşe kazandığında 15 bin taraftara oynayabilir. Bu bizim ne kadar büyük bir camia olduğumuzu gösteriyor.  Başarı geldiğinde desteğin boyutu daha da artıyor. Biz potansiyelimizin farkında olmalıyız. Başarı hem kulübün imajını, hem de marka değerini yükseltir.  Marka değeri yüksek olan bir kulübe herkes destek vermek ister.

VİP TRİBÜNÜNE OTURMANIN BİR BEDELİ OLACAK

Gebzespor tesisleri herkesin elini koluna sallayarak gireceği bir yer olmayacak.  O bölge sadece futbol takımının en rahat koşullarda konaklayacağı bir alan olacak. Gerekirse yönetim bile istediği zaman giremeyecek. Burada katı bir düzen olmak zorunda. Bunları yapamazsak Gebzespor’da hiçbir şeyi değiştiremeyiz. Özellikle Gebzespor VİP tribünü de oturmanın, fotoğraf vermenin bir bedeli olacak. O konuda çok kararlıyım. Gebzespor hak ettiği yerde olmak istiyorsa hak ettiği desteği görmeli.

KIRMIZI ÇİZGİLER

Gebzespor’un söz konusu olduğu yerde Başkan Yusuf Öztürk’ün tavrı elbette farklılık göstermek zorunda.  Gebzespor başkanlık koltuğunu temsil ederken hakkını vermek gerektiği gibi davranış göstermek gerekir. Kimsenin saygı kurallarını aşmasına müsaade etmem.  Bu koltuk Gebze’nin en değerli koltuklarından biridir. Saygıyı sonuna kadar hak etmektedir. Arkadaşlarımızla dostlarımızla Gebzespor dışındaki ilişkilerimizde asla bir değişim söz konusu olamaz.

TARAFTARIMIZ EN BÜYÜK ARTIMIZ

Transferlerde futbolcuların Gebzespor’a yaklaşımı bizi gururlandırıyor. Masaya oturduğumuzda en büyük kozumuz taraftarımız. Futbolcuları Gebzespor’a daha az maliyetle kazandırmamızın nedeni Eskiçarşı taraftarının maçlarda oluşturduğu ambiyanslar. Futbolcular o atmosferde oynamak istediklerini ifade ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.