Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile eğer özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar söz konusu olabilecektir. Özellikle arkadaşlarınız...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile eğer özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar söz konusu olabilecektir. Özellikle arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Hayatınızda biri var ise yalnız durum biraz karışık, gereksiz gerginliklerden, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var.  

Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Kariyer konusunda adımlar atabilir, kendi işinizi kurmak isteyebilir, emeklerinizi kariyere dönüştürmek isteyebilirsiniz. Fakat Merkür’de bu alanda geri harekette olduğu için yeni tüm başlangıçlarınızı 7 Eylül’den sonraya bırakmakta fayda olduğunu düşünüyorum. İkili ilişkiler alanında özellikle gerçeklerden kaçmaya eğilimli olabilirsiniz. Kafanız karışabilir, partneriniz veya ortağınız ile ilgili doğru karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hayatınızda olmadığınız kadar gerçekçi, akılcı olmanız gerekmektedir. Özellikle ortaklıklar ve ilişkilerle ilgili illüzyonlardan, ayakları yere sağlam basmayan koşullardan uzak durmanız gerekmektedir. Her türlü gerçekçi olmayan ortaklık tekliflerinden uzak durun. Kandırılmayın, oyuna gelmeyin.

Bu hafta yeni ortaklıklar başlatmak, anlaşmalar imzalamak için uygun bir hafta değil. Eylül’den sonra bir zamanı beklemenize fayda var. Babanızla veya annenizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle de ikili ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili konularda güven zedelenmesi, hayal kırıklığı gibi temalarla karşılaşabilirsiniz. Merkür de burcunuzda geri harekette olduğu için, hayatınızdaki elektronik aletlerde bozulmalar, iletişim aksamaları, planların son dakika iptal olması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Her zaman yedekte bir planınızın olmasında fayda var. Fiziksel olarak değişiklikler yapmak için de koşullar çok uygun olmayabilir. Hayatınızla ilgili alacağınız kararları defalarca değiştirebilir, revize edebilirsiniz. Zira Merkür burcunuzda geri harekette!

Özellikle de ailede babanızla ilgili sağlık sorunları gündeme gelebilir. Kendi kişisel sağlığınıza da daha fazla önem vereceğiniz, nasıl göründüğünüze daha fazla dikkat edeceğiniz bir süreç sizleri bekliyor olacak. Bu dönem bol bol eğitim alabilirsiniz. Bu eğitimler kişisel gelişimle ilgili eğitimler olabilir. Dijital pazarlama, reklam, halkla ilişkilerle ilgili konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.