Başak Burcu (21 Ağustos - 20 Eylül):

Başak Burcu (21 Ağustos - 20 Eylül):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri…vb konular bu Dolunay’ın ana konusu olacaktır.

Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Mars/Plüton etkileşimi var hafta boyunca. Bu sizin için süper önemli! Çünkü Mars sizin burcunuzda ilerliyor. Bu sizin kişisel girişimlerinize hız, cesaret, öz güven katacak bir enerji olacak. Fakat aynı zamanda bir o kadar agresif bir enerjidir. Eğer agresif tarafa yenik düşmezseniz olağanüstü başarının anahtarıdır. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren girişimlerde.

Venüs/Plüton etkileşimi ile aşk size diğer burçlara nazaran çok daha yakın olabilecek. Bir nevi mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Ama dikkat edin, arızaları çekmeyin. Bu hafta estetik operasyon için uygun bir hafta. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta tutkunun dibine vurabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenlerde bu haftayı değerlendirebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.