BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevgili Başaklar, 31 Mart’ta yaşanacak Dolunay sizi maddi konular ile ilgili bir farkındalığa taşıyabilir. Uzun zamandır ailenizden size miras kalan bir...

Sevgili Başaklar, 31 Mart’ta yaşanacak Dolunay sizi maddi konular ile ilgili bir farkındalığa taşıyabilir. Uzun zamandır ailenizden size miras kalan bir değeri elden çıkarabilirsiniz, ödenmesi gereken borçlarınızı kapatabilirsiniz. Senaryonun ne olabileceğine insanoğlunun hayal gücü yetmese de, para konuları ile ilgili bazı gelişmeler yaşanacak gibi duruyor.

Bu yıl size neşe katacak, eğlendirecek, keyif verecek konular ile ilgili önemli dersleriniz ve kazanımlarınız var. Bu hafta da bunlardan biri olacak gibi duruyor. Özellikle aşk meselelerinde, bu yıl Satürn’e direnmek yersiz. Biliyorum en zorlandığınız konu akışta kalabilmek, hayatı geldiği gibi yaşayabilmek ama bu hafta sizin kontrolünüz dışında gelişecek her konuda size akışta kalabilmenizi tavsiye ederim. Hayatı sürekli kontrol altına alarak yaşamaya çalışmak aslında size de büyük zorluk veriyor ve zaten kontrol alamadığınız o kadar çok konu var ki! Bu sebeple akışta kalabileceğiniz bir hafta diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.