BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta finansal anlamda doğru bir şekilde kullanamadığınız durumların sizlere problemler yaşatması söz konusu olabilir. Bu durumu aceleci davranmadan...

Bu hafta finansal anlamda doğru bir şekilde kullanamadığınız durumların sizlere problemler yaşatması söz konusu olabilir. Bu durumu aceleci davranmadan kontrollü bir şekilde yönetmeli ve arka planda gelişen olumsuz koşulların size hangi yönden zarar verdiğini araştırmalısınız. Bu anlamda ayrıntı ve detaylar fazlasıyla önem kazanacaktır. Yakın çevrenizden büyük ve güçlü destekler alabileceksiniz. Özellikle hafta ortasından itibaren yakın çevre bağlantılarınız önem kazanıyor olacak. Bekâr olan Başakların özel yaşantılarıyla ilgili süpriz tanışmaları hayatlarını bir anda hareketlendirebilir. İlişkisi olan Başaklar ise özel hayatlarındaki paylaşımlarla kendini daha da iyi hissedebilirler.

Eşinizin özgürlük ihtiyacına karşı anlayışlı davranmalı, her konuda biraz daha ılımlı olmalısınız. Zira eşinizden alacağınız destekler bu dönemde sizin için çok önemli olacak. Hayatınızı birlikte yönetmeyi öğrenmeli, herkesin kendine göre bir doğrusu olduğunu kabullenerek yaşamınıza bir yön vermelisiniz.

Haftanın Mottosu:

Özgüven kazanmanın en iyi yolu, başarısızlığa yer vermeyecek kadar iyi hazırlanmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.