BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

Haftaya kariyerinizle ilgili bazı problemleri yeniden gündeme taşıyarak başlayabilirsiniz. Yöneticileriniz ve üstlerinizle olan ilişkilerinizde bazı gerilimler...

Haftaya kariyerinizle ilgili bazı problemleri yeniden gündeme taşıyarak başlayabilirsiniz. Yöneticileriniz ve üstlerinizle olan ilişkilerinizde bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Ofis arkadaşlarınızla ve çalışma ortamınızda dostlarınızla denge kurmak isteyeceksiniz.

Çalışma hayatınızla ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir.12 Ekim civarında sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizden alacağınız desteklerle hayatınızı olumlu etkileyen bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. İletişiminizin güçlü olduğu bugünlerde finansal sorunlarınızı da çözebileceksiniz.

10 Ekim Jüpiter Akrep Burcuna geçiş yapmasıyla sizleri bir yıl boyunca eğitim hayatınız ve yakın çevre iletişimlerinizle ilgili yoğunlaştırıyor olacak. Önümüzde ki bir yıl boyunca bilgi almak, özümsemek ve öğrenmek isteyeceksiniz. Kısa süreli bazı eğitimlere katılabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatında önemli gelişmeler olabilir. Kariyer hayatınızı satış, pazarlama, medya ve iletişim üzerine yoğunlaştırabilirsiniz.

Haftanın mottosu:

Bilge insan, tesadüfleri, iyi şansa çevirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.