Barbaros Hayrettin Yozgat’ta yarı finallerde

Barbaros Hayrettin Yozgat’ta yarı finallerde

 Liseli Genç Kızlar Futsalda ilimizde şampiyon olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi geçen yıl Türkiye derecesi elde ettiği için bu yıl direkt olarak...

 

Liseli Genç Kızlar Futsalda ilimizde şampiyon olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi geçen yıl Türkiye derecesi elde ettiği için bu yıl direkt olarak yarı finallere çıktı.

İLK İKİYE GİRMESİ GEREKİYOR

Liseli genç kızlar futsalda Kocaeli şampiyonu olan Barbaros Hayrettin AL geçen yıl Türkiye derecesi elde ettiği için bu yıl şampiyonada direkt yarı finallerden katılıyor. Temsilcimiz Yozgat’taki yarı final mücadelesinde ilk maçını geçen yılın şampiyonu Karadeniz Ereğli ile oynadı. Barbaros Hayrettin AL yarın saat 12.30’da Rize Türk Telekom AL karşısına çıkacak, Perşembe günü saat 13.00’de ise Pendik İTO Ticaret Meslek AL ile oynayacak. Temsilcimiz grubunda ilk ikiye girerse, Cuma günü çapraz eşleşme usulü diğer gruptan gelecek takımda final oynayacak. Finali kazanan adını Türkiye finallerine yazdıracak. Bu arada liseli genç kızlar futsalda il üçüncüsü olarak Türkiye Şampiyonasına katılan ve ilk grubu geçen Yahyakaptan MTAL, Denizli’deki yarı finallerde başarılı olamadı. 4’lü grupta ilk ikiye giremeyen temsilcimiz şampiyonaya veda etmek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.