Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar eros aşk oklarını sizler...

 

Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar eros aşk oklarını sizler için kullanıyor olacak. Aşk konusunda sizler için yılın en şanslı dönemi başladı.

Yine yaratıcılık gerektiren konularda oldukça aktif olacak. Hayattan daha çok keyif alabileceğiniz konularla ilgilenebileceksiniz. Medya, televizyon, sahne gibi konularda kendinizi rahatça gösterebileceksiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu tarihe kadar türlü girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar onların hayatına ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirler. Bu hafta Jüpiter/Plüton etkileşimi ile de sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilir, görüştüğünüz kişileri eleyebilir, hayatınıza yeni insanlar katabilirsiniz. Aslında biraz da sizi ruhsal olarak yoran kişileri belki de bir kriz deneyimleyerek hayatınızdan çıkarmaya çalışacaksınız. Yine maddi konularda abartılı olmamak kaydı ile yatırım araçlarını kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.