BALIK 19 Şubat - 20 Mart

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Bu hafta sizler için oldukça romantik başlayacak. Fakat iş yaşamınızda gelişen bazı stresli koşulların üstesinden gelmeniz gerekebilir. Uygulamak istediğiniz...

Bu hafta sizler için oldukça romantik başlayacak. Fakat iş yaşamınızda gelişen bazı stresli koşulların üstesinden gelmeniz gerekebilir. Uygulamak istediğiniz yarım kalmış tüm plan ve projeleri hayatınıza bir bir geçireceğiniz önemli kişilerle tanışmanız mümkün. Ailenizle ilgili bazı konularda fedakârlık yapmanız gerekebilir. Yakın çevre bağlantılarınız ile gerçekleşecek önemli tanışmalar sosyal hayatınızı bir anda değiştirecek.

İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla olan sorunlar stres sebebi olabilir. Haftanın ilk günleri dedikodular ve rekabet konulu kıskançlıklar sizi üzecek bir noktaya gelebilir. Bu noktada kime güven duyup duyamayacağınızı tekrar gözden geçirmeniz gereklidir. Sosyal çevrenizle aranızda finansal kaynaklı sorunlar bazı gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Eğitim ile ilgili beklentilerinizde özel gelişmeler söz konusu. Yurtdışı seyahatler ve projeler hiç ummadığınız bir zamanda kapınızı çalabilir.

Haftanın Mottosu:

“Uyumlu olma; daha iyi ol!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.