BALBAY CHP İLİ ZİYARET ETTİ:   “Mücadeleyi bırakmayacağız “

BALBAY CHP İLİ ZİYARET ETTİ:  “Mücadeleyi bırakmayacağız “

BALBAY CHP İLİ ZİYARET ETTİ: “Mücadeleyi bırakmayacağız “CHP İzmir Milletvekili gazeteci-yazar Mustafa Balbay 9. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılmak...

BALBAY CHP İLİ ZİYARET ETTİ:

 “Mücadeleyi bırakmayacağız “

CHP İzmir Milletvekili gazeteci-yazar Mustafa Balbay 9. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılmak üzere ilimize geldi. Balbay ilk olarak CHP İl Örgütü’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Balbay’ı İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, il yöneticileri Harun Yıldızlı, Metin Düzgün ve Selim Yıldız ve Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür karşıladı.  Yeni il binasını gezen çok beğendiğini dile getiren CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, inşallah hayırlı çalışmalar yapılır. Böyle bir bina Türkiye’de hiçbir yerde yok. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum “ dedi. İzmir’de bir kitap fuarına katıldığını belirten Balbay, “Referandum sonrası insanlarda bir umutsuzluk olacağını düşünmüştüm ama öyle bir tabloyla karşılaşmadım. Herkes bana bu referandumda hayır çıktığını, mücadeleye devam etmemizi söylüyor. Ben yüzde 49’un çıktığına da inanmıyorum hayır oyları çok daha fazla “ ifadelerini kullandı. Balbay, mücadeleyi hiçbir zaman bırakmayacaklarını dile getirdi.

OKURLARIYLA BULUŞTU

İl ziyaretinin ardından hep birlikte Kocaeli İnterteks Fuar alanına geçildi. 9. Kocaeli Kitap Fuarı  A Salonunda okurlarıyla bir araya gelen Balbay kitaplarını imzaladı. Kitap Fuarında İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, İzmit İlçe eski Başkanı Alpaslan Seymen de Balbay’ı yalnız bırakmadı. CHP’liler daha sonra ilimizin sevilen ismi gazeteci-yazar Mevlüt Soysal’ın Kanes Yayınlarındaki stantına uğradı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.