BAL’A SON KATILIM 14 TEMMUZ’DA

BAL’A SON KATILIM 14 TEMMUZ’DA

 Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonla ilgili süreç başladı. TFF’den yapılan açıklamaya göre lige katılma hakkı bulunan takımlar en geç 14 Temmuz...

 

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonla ilgili süreç başladı. TFF’den yapılan açıklamaya göre lige katılma hakkı bulunan takımlar en geç 14 Temmuz tarihine kadar başvurularını yaparak, 25 Bin TL olan teminatlarını yatırmaları gerekiyor.

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonla ilgili süreç başladı. TFF’den yapılan açıklamaya göre lige katılma hakkı bulunan takımlar en geç 14 Temmuz tarihine kadar başvurularını yaparak, 25 Bin TL olan teminatlarını yatırmaları gerekiyor. 14 Temmuz’dan sonraki başvuruların kesinlikle kabul edilmeyeceği belirtildi. 2017-2018 sezonunda 163 takımın mücadele etme hakkı bulunuyor. Bunların 91’i geçen yıldan kalan, 62’si yerel ligden ve 10’u da 3.Lig’den düşen.

5 TAKIMLA VARIZ

BAL Ligi’nde Kocaeli’ni temsil eden takım sayısı, Derincespor’un 3.Lig’e veda etmesi sonucunda 5’e çıktı. Normalde Kocaeli’nin bu ligdeki kontenjanı 4’dü. Gebzespor ve Çayırovaspor ile birlikte 3.Lig’den düşen Derincespor, yerel ligden çıkan Doğantepe ve Derince BLD Demirspor BAL’da Kocaeli’ni temsil edecek. Bu arada kuraların Temmuz ayının sonlarına doğru çekileceği, Eylül ayı içinde de ligin start alacağı öğrenildi. Ayrıca takımların tıpkı 3 sezon öncesi olduğu gibi 3 ve 2 takım olarak iki farklı gruba verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.