Bakırköy'deki yıkımda bu sabah acı haber! 1 işçi yaşamını yitirdi... Başkan kavga etti

Bakırköy'deki yıkımda bu sabah acı haber! 1 işçi yaşamını yitirdi... Başkan kavga etti

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri’nin yıkımı esnasında Bakırköy Belediyesi bünyesinde çalışan bir işçi bu sabah hayatını kaybetti. Birkaç...

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri’nin yıkımı esnasında Bakırköy Belediyesi bünyesinde çalışan bir işçi bu sabah hayatını kaybetti. Birkaç günden beri devam eden yıkımda, başına demir isabet eden işçinin kurtarılamadığı öğrenildi. Yıkılan tesisi işleten şirketin yetkilileri Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tepki gösterdi. Zabıtalarla bu kişiler arasında kavga çıktı. Kavgaya Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu da karıştı.

İddialara göre tesislerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlanmıştı. Bu sabah da Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Yılmaz, yıkımın olduğu alanda toz kalkmaması için sulama yapıyordu.

Bu esnada yıkımın olduğu inşaata bir demir, Yılmaz’ın başına düştü. Olduğu yere yıkılan Yılmaz kurtarılamadı.

BAŞKAN KAVGA ETTİ

İşçinin hayatını kaybetmesinin ardından Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da olay yerine geldi. Bu sırada tesisini işletmecisi şirketin yetkilileri Serhat Varan, Şeref Varan ve Alper İnanç Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tepki gösterdi. 

Zabıtalarla bu kişiler arasında kavga çıktı. Kavgaya Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu da karıştı. Kerimoğlu'nun "Gel buraya gününü göstereyim" dediği iddia edildi. Şirket yetkilileri. belediye Başkanı ve zabıtalardan şikayetçi oldu.  

Bakırköydeki yıkımda bu sabah acı haber 1 işçi yaşamını yitirdi... Başkan kavga etti

Bakırköydeki yıkımda bu sabah acı haber 1 işçi yaşamını yitirdi... Başkan kavga etti

Dayak iddiasında bulunan şirket yetkilileri karakola şikayette bulundular...

Darp edildiği iddia edilen kişiler arasında, tesisini işletmecisi şirketin yetkilileri Serhat Varan, Şeref Varan ve Alper İnanç'ın olduğu öğrenildi. Söz konusu kişiler şikayet için karakolda bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.