Bakan hemşehrisinin hızlı yükselişi… Karabay’a yeni görev | Son dakika haberleri

Bakan hemşehrisinin hızlı yükselişi… Karabay’a yeni görev | Son dakika haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bakan Yardımcılığı görevine, kurumda 'müsteşar yardımcısı' olarak görev yapan Mehmet Karabay atandı. Karabay...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bakan Yardımcılığı görevine, kurumda 'müsteşar yardımcısı' olarak görev yapan Mehmet Karabay atandı. Karabay 2014 yılında AKP'den seçilerek oturduğu Denizli Tavas Belediye Başkanlığı koltuğuna veda etmiş ve hemşehrisi Bakan Nihat Zeybekçi'nin girişimiyle Ankara koridorlarına transfer olmuştu. İşte Karabay'ın 3 yıllık 'başarı dolu' hikayesi...

Fatma Betül Sayan Kaya’nın Bakanlık koltuğunda oturduğu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda bugün yeni bir atama gerçekleşti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bakan Yardımcılığı görevine Mehmet Karabay atandı. Bir süredir bakanlıkta müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Karabay, Ankara’ya 2014 yerel seçimlerinden sonra gelmişti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, hemşerisinin elinden tutarak onu Ankara'ya transfer etmişti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, hemşerisinin elinden tutarak onu Ankara’ya transfer etmişti.

NİHAT ZEYBEKÇİ ELİNDEN TUTTU, BÜROKRASİ BASMAKLARINI ARDI ARDINA TIRMANDI

1963 doğumlu Mehmet Karabay, 2009 yerel seçimlerinde AKP'den Denizli’nin Tavas İlçe Belediye Başkanlığına seçilmişti. 2014’e kadar bu görevi sürdüren Karabay, yaklaşık 2 buçuk yıl bu koltukta oturduktan sonra 2017’nin Ocak ayında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına ‘transfer’ olmuştu. Karabay; Ali Bakanlığında, müsteşar yardımcılığı görevine getirilmişti.

ÖNCE MÜSTEŞAR YARDIMCISI ŞİMDİ DE BAKAN YARDIMCISI

Bakanlıkta 8 aydır müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Karabay bugün itibariyle de Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.