Bahri Yavuz stat isminde ısrarlı

Bahri Yavuz stat isminde ısrarlı

 Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, yeni stadın isminin kesinlikle Kocaelispor 1966 Stadı olması gerektiğini  vurguladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor...

 

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, yeni stadın isminin kesinlikle Kocaelispor 1966 Stadı olması gerektiğini  vurguladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın stadın isminin “ Kocaeli Stadı” olarak geçtiğini açıklamasının ardından yeşil-siyahlı taraftarlar sosyal medyadan büyük tepki verdi.

KOCAELİ HALKI BÖYLE GÖRMEK İSTİYOR

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı : Stadın ismini daha önce söyledik ve Kocaelispor kongresinde yine dile getirdik. Gayrimenkul başkasına ait olabilir. Ama ruh bizim.Bu ruh olmadan bu şehirde futbol konuşmak çok zor.Daha önce denendi olmadı.Bize lazım olan ruh.Ruh yoksa gerisi hikaye.Benim için orası Kocaelispor 1966 Stadı’dır.Genci ,yaşlısı, Kocaelispor taraftarı ve Kocaeli halkı böyle istiyor.

SPOR YAZARLARA ÇAĞRI YAPIYORUM

Spor yazarlarına seslenmek istiyorum.İlimizde TSYD Kocaeli Şubesi var.Sosyal medyadan gördüm.Yönetici arkadaşlarımız ilk açılış maçımızda Milli takımımızı görmek istiyorlar. Evet Milli takım bizim canımız, gözbebeğimizdir.TSYD Kocaeli şubesinden bende şunu duymak istiyorum , “ Evet stadın ismi  Kocaelispor 1966 Stadı olmalıdır” sözünü duymak istiyorum.Buradan TSYD Kocaeli Şubesi başkanına ve yönetimine açık çağrı yapıyoruz.Biz gerek valilik,siyasi erk gerekirse sokaktan daha büyük ses çıkmasını için mücadelemizi vereceğiz.Bu sese herkesin kulak vermesi gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.