Azim, hırs ve mücadele!

Azim, hırs ve mücadele!

Down sendromlu Şevval'in hedefi Türkiye şampiyonluğuİlimizin başarılı down sendromlu sporcusu Şevval Devrim (18) yüzerek astım hastalığını yendi....

Down sendromlu Şevval'in hedefi Türkiye şampiyonluğu

İlimizin başarılı down sendromlu sporcusu Şevval Devrim (18) yüzerek astım hastalığını yendi. Yüzme yarışlarında Marmara Bölge Şampiyonu da olan Şevval, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Merhum Mustafa Ersoy, merhum Fikret Balcı ile hayatta olan Emin Saka öncülüğünde 16 Şubat 1966 tarihinde oluşturulan ve her ay bir araya gelen ‘Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar grubu’ 52 yıldır bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Her toplantının bir grup üyesi tarafından organize edildiği toplantıların 366'ncı buluşması Otel Asya’da Mehmet Akif Şen’in organizasyonuyla gerçekleşti. 52’nci yıl kutlamasının yapıldığı gece için Mehmet Akif Şen’e yardımcı olmak üzere, Birol Öztürk, Yasin Şengel, Yakup Kalmuk ve Orhan Balcı'nın içinde bulunduğu komite bir program hazırladı. Gecede Erol Köse, İskender Gül, Tahir Ersöz, Ercan Kabo ve Hamza Baştürk şarkı söyledi. Eski dostlar şarkısı birlikte seslendirilirken 83 yaşındaki Erol Köse katıldığı korolarda öğrendiği yeni şarkılarla herkesi mest etti. Durmuş Ali Yalnız, Mahir Dönmez ve Av. Yılmaz Güler’in söylediği şiirler ise dinleyenleri büyüledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.