Aytaş ailesinin mutlu günü

Aytaş ailesinin mutlu günü

 Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu kurucu başkan yardımcılığı yapmış, Gebze'nin tanınan isimlerinden Aytaşlar Gümrük Müşavirliği'nin sahibi...

 

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu kurucu başkan yardımcılığı yapmış, Gebze'nin tanınan isimlerinden Aytaşlar Gümrük Müşavirliği'nin sahibi işadamı Külhan Aytaş'ın oğlu Avukat Burak Aytaş geçtiğimiz gün evliler kervanına katıldı.

Gebze ve Darıca'nın tanınan isimlerinden Aytaşlar Gümrük Müşavirliği'nin sahibi iş adamı Külhan Aytaş'ın oğlu Avukat Burak Aytaş ile Burdur'un saygın ailelerinden Çavuşoğulları Bur-Ak Yem A.Ş'nin sahibi Şükrü Ürküt'ün kızı Avukat Zülal Ürküt geçtiğimiz gün Şekerpınar La Terra Restaurant'ta gerçekleşen düğün merasimi ile dünya evine girdiler. 

Erzurumlulara yakışır bir düğün organize eden Külhan Aytaş'ın oğlu Burak'ın düğününde Erzurum Başbarı Ekibi muhteşem bir gösteri sergilerken, ünlü sanatçı Burhan Topal'da söylediği birbirinden güzel şarkılarla düğüne damga vurdu. Düğüne gelen konuklar  Burhan Topal'ın şarkıları doyasıya eğlenerek bol bol halaylar çektiler. 

Çiftin mutlu günlerinde Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, KEDFE yönetimi, AK Parti Gebze ve Darıca Meclis Üyeleri, Erzurum Dernekleri Dernek başkanları, Özoğuz İnşaat sahibi Mahmut Oğuz ve oğlu Harun Oğuz ile Türkiye'nin birçok ilinden gelen iş adamları genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise programlarının olması sebebiyle çelenk göndererek genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Damadın babası Külhan Aytaş, düğünde konukları ile yakından ilgilenirken, düğüne katılan ve katılamayarak çelenk ve çiçek göndererek yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.