ATV Şampiyonası nefes kesti

ATV Şampiyonası nefes kesti

 Türkiye ATV Enduro Şampiyonası'nın açılış ayağı Kartepe'de yapılırken toplamda 21 sporcunun katıldığı yarışlar izleyicilere heyecan dolu...

 

Türkiye ATV Enduro Şampiyonası'nın açılış ayağı Kartepe'de yapılırken toplamda 21 sporcunun katıldığı yarışlar izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

 

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Motor ve adrenalin tutkunlarını bir araya getiren yarışlar, sporcular gibi seyircilerden de yoğun ilgi gördü. Dört ayaktan oluşan Türkiye ATV Enduro Şampiyonası’nın açılış yarışı  Kartepe'de düzenlendi. Eğreltidüzü Yaylası'nda yapılan yarışlarda sporcular hem doğaya hem de rakiplerine karşı zorlu mücadelelerde bulundu. 

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

70 km. uzunluğundaki 4 turluk Kartepe yarışının genel klasmanında Başkent Motosiklet Kulübü’nden Haktan Özkül zirvede yer alırken, Özkul’u Kartepe Enduro Motosiklet Kulübü’nden Osman Şengül ve Başkent Motosiklet Kulübü’nden Ziya Güler takip etti. S1 (649cc) sınıfında Başkent Motosiklet Kulübü’nden Haktan Özkül birinci olurken bu sınıfta Kartepe Enduro Motosiklet Kulübü’nün sporcuları Osman Şengül ve Fatih Şengül ikinci ve üçüncü sırayı paylaştı.

ÖDÜLLER VERİLDİS2 (650cc) sınıfında Başkent Motosiklet Kulübü’nden Ziya Güler birinci sırada yer alırken, oğlu Muhammed Ali Güler’de üçüncülüğü elde etti. Bu sınıfta Kartepe Enduro Motosiklet Kulübü’nden Bilal Şengül ikinci sırada yer aldı.  Müsabakalarda dereceye giren sporcular ödüllerini Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz ve Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı’nın elinden alırken tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.