Aslan Burcu (21 Temmuz - 20 Ağustos ):

Aslan Burcu (21 Temmuz - 20 Ağustos ):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay 9. evinizde gerçekleşecek. Uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay 9. evinizde gerçekleşecek. Uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon…vb konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. İş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Mars/Plüton etkileşimi ile de işinizi yaparken finansla ilgili her türlü sorunu çözebilecek güce ve cesarete sahip olabileceğinize işaret etmektedir. İşinizle ilgili olası bir sorun var ise şu dönem yoğunlaştığınız rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Eğer ki iş ortamınız veya finansal durumunuza ilişkin risk almanız gereken bir durum varsa alın.

Venüs/Plüton etkileşimi ile işiniz sayesinden kazandığınız gelirlerde güzel artışlar söz konusu olacak. İş arkadaşlarınızın da desteği sayesinde finansal anlamda güçlenmeye başlayabileceksiniz. Bu hafta özellikle kadınlardan işinizle ilgili güzel destekler alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.