ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Sevgili Aslanlar, bu yıl neredeyse her gökyüzü olayının başrolünde siz varsınız…31 Mart’ta yaşanacak Dolunay’ın da yükseleni Aslan Burcu olacak....

Sevgili Aslanlar, bu yıl neredeyse her gökyüzü olayının başrolünde siz varsınız…31 Mart’ta yaşanacak Dolunay’ın da yükseleni Aslan Burcu olacak. Bu Dolunay’daki ana tema, 2 hafta önce yaşanan Yeni Ay ile birlikte beliren para/iş konuları, alacak/verecek dengesi…Yatırım yapmayı planladığınız konularda veya gelmesini beklediğiniz para konularında daha somut ve net bir adım atabilirsiniz. Fakat hemen hatırlatayım, Merkür’ün Retro olduğu bu dönemde, yeni kararlar almak ve yatırımlar yapmak için aslında çok da uygun zaman değil. Eğer beklenemeyecek kadar acil bir durumsa, tüm detayları birkaç kere gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Bu hafta size keyif ve neşe verecek planlar yapmak konusunda çok istekli olsanız da istediğiniz parti ortamını yaşayamayabilirsiniz. Aşk konularında bu kadar Oğlak baskın bir dönemi yaşıyor olmak sizi biraz bunaltabilir. Özellikle bu konuda detaylıca düşünmek, analiz etmek, hep daha iyiye ulaşmaya çalışmak sizi gerebilir.

Bu hafta da aileniz ve yuvanız ile ilgili şans yanınızda, sizi mutlu edecek haberler alabilir, huzuru yuvanızda bulabilirsiniz. Sağlıklı, keyifli, neşeli, mutlu bir hafta dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.