ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Haftaya iletişimsel ve yakın çevre konularında aktivasyon kazanarak başlıyorsunuz. İletişim kurarken doğru yerde ve doğru seçeneklerle sonuca ulaşmayı...

Haftaya iletişimsel ve yakın çevre konularında aktivasyon kazanarak başlıyorsunuz. İletişim kurarken doğru yerde ve doğru seçeneklerle sonuca ulaşmayı denemelisiniz. Ve bazı sorunları tartışırken hemen sonuç odaklı olmamanızda fayda var. Romantizm ve aşk konuları sizi bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaştıracaktır.

9 Ekim tarihinde ödemelerinize dikkat. Verilen sözler tutulmayabilir. Bunlar genel olarak ilişkilerinizi zedelememeli. Bazı belirsizlikler hafta sonuna doğru daha görünür bir noktada olacaktır. Ekonomik anlamda bazı sıkıntılarınız kendinizi daha baskı altında hissettirebilir. Biliyoruz ki siz aslanlar için bu tip durumlar zor olsa da geçici bir durum olduğunu unutmayın.

10 Ekim Jüpiter Akrep Burcuna geçiş yapmasıyla Uzun zamandır beklediğiniz bir ev-alım satım işlemleri ya da anneniz babanız ile alakalı önemli konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Taşınma ya da evde bazı tadilat ile ilgili konular gündeme gelebilir. Babanın, eşin sağlığı önem kazanabilir.

Haftanın mottosu:

Gel ne olursa olsun, tüm o kötü şans, dayanıklılıkla fethedilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.